En tripp till...

För att väga upp mitt annars så pissiga liv, så har jag trätt in i konsumtionens värld. Jag har spenderat alldeles för mycket pengar på en alldeles underbar sak. En Nikon D40X. Undrar om lyckan över en nyinköpt sak är jämförbart med en kolatripp?

Förresten, imorgon så är det ju nyår. Även känd som "supa-skallen-av-sig-dagen". Jag längtar tills jag ska knäppa min första xider, för att sedan ta en till och en till och en till... Plussa på några Smirnoff Ice, diverse glas vin, öl och Aquatini så kanske livet för en gångs skulle känns bra (för bra?)!

Sup skallen av dig och försök att glömma allt jävligt som finns här i livet, så ses vi igen nästa år! GOTT NYTT ÅR!

Min blotta existens

"Out pops the cracker
Smacks you in the head
Knifes you in the neck
Kicks you in the teeth"


Huvudvärk. Illamående. Orolighet.

Jag börjar att bli van nu, det är liksom så det ska vara. Stiga upp på morgonen - med huvudvärk och illamående. För att sedan genomlida hela dagen med oroligheten som kryper inunder ditt skinn. Jag tackar för min blotta existens; tack så jävla mycket.

Givande msn-konversationer

jessica säger:

bläääääää

jessica säger:

jag måste nog gå och spy snart

jessica säger:

min mage kommer att vända sig utochin

jessica säger:

och tömmas på allt innehåll

jessica säger:

sen så kommer jag att sitta och spy upp magsaft eftersom det inte finns något annat att spy upp


-diverse ogillande ord skrevs här-

Jessica säger:
man ska inte förolämpa äldre människor
jessica säger:

dem förtjänar lite respekt, även fast dem mår så illa så att dem skulle kunna spy över hela Rysslands area

jessica säger:

eller landyta kanske man ska säga


-ytterligare fler ogillande ord-


jessica säger:

hahaha. är jag inte rolig?

jessica säger:

lite lördags-underhållning sådär.

jessica säger:

ryssland är rätt stort. förstår du hur illa jag mår då?

-nu blev jag blockad-


La panique, le vomi

Bonsoir,

Je me sens comme la merde. Donnez-moi une cigarette ou deux et puis on peut fumer ensemble. Et pourquoi ne pas boire une bouteille de vodka, lorsque nous? S'il vous plaît, viens m'aider à sortir de cette - je suis hors de contrôle
.

Jag är verkligen skillad på franska. Jag är helt enkelt ett underbarn. Ja, ett underbarn i dess bemärkelse - påväg emot sin egen undergång. Varde ljus.

Smart drag, Ms.J

Ständig huvudvärk. Ständig längtan efter något att fylla upp min tomhet med. Ständig längtan efter allt, efter någonting. Åt helvete med allt som ska vara ständigt. Livet är väl ständigt? Åt helvete med det också.

Haha, förresten så sitter jag och lyssnar på Slagsmålsklubben just nu. Smart drag Mr.Christer, jag finner denna titel lite underhållande med tanke på allt som man kan förknippa den med. Grovhuggen Kepsgubbe låter också det ganska underhållande, liksom prova att säga Grovhuggen Kepsgubbe högt för dig själv.

Vilka visioner?

Mina framtidsvisioner är att sova ihjäl mig. Eller ja, det kanske snarare är mina önskevisioner. Tänk er att bara få sova 24/7 medan Great Lake Swimmers "Catcher Song"  hörs vagt någonstans där i bakgrunden...

Idag är det i alla fall lördag. Och jag ska tyvärr inte sova ihjäl mig, för jag har redan vaknat med den dagliga huvudvärken. Istället ska jag äta en massa junk food, glo på film och läsa böcker (i detta ingår även diverse tupplurer!). Och inte att förglömma; Jag ska även begrunda mina nyaste inköp på cd-fronten - In Rainbows och Head Music. Känslan man får av att lyssna på den nyinköpta skivan för första gången är verkligen speciell. Det är nästan så att man blir lite sådär löjligt nykär.

For every speck of tile there's a thousand more

image14

Bright Eyes är allt bra härliga. Och ja, självklart är alla de andra också det.

Blipblop

Just nu dricker jag julmust. Den suger i sin tur musten ur mig.

Utsugen
Utslagen
Urbalans

Trögflytande

Jag kan nu konstatera att jag ligger efter i mitt sömnschema. Min hjärna är lika trögflytande som diskmedlet Yes och gäspningarna som just nu infinner sig hos mig är stora nog att bryta min käke. Men jag ska inte klaga, för det är trots allt jullov. Och lov är till för att ungdomar ska vända uppochner på sin dygnsrytm, eller hur var det nu?

På tal om trögflytande - något som flyter på jävligt trögt just nu är livet. När ska det egentligen sluta köra i lusfart på skogsvägen och svänga ut på E20?


Hatisk eftertanke

"...Fräta bort allting med Thinner
speciellt sånt man
aldrig får glömma"

Just nu så skulle jag vilja fräta bort allting med vad som helst. Med lite eftertanke så skulle det vara väldigt förnöjsamt! Fräta bort en liten del utav världen varje dag, varje liten del som man hatar.

Som Konsums lösviktsgodis-hylla...

Lördagkväll. Den digitala klockan visar 23.21 - jag sitter bänkad framför datan. Men det har inte varit helt förgäves, en sann ravare (rejvare) som jag är, så har jag nämligen lärt mig hur man gör ravetecknet (rejvtecknet). Nu jävlar O2!

Och inte nog med det, i takt med att de färggranna msn-rutorna blinkar (de blinkar nästan som ravelampor - connection, någon?), så har jag hunnit att få ur mig både en och två filosofiska tankar. Eller mindre.

Filosofisk tanke ett; "jag menar, att längta till våra bästa år... det är som att längta efter prinskorvar"
Filosofisk tanke två; "livet borde vara som Konsums lösviktsgodis-hylla, liksom att man bara kan välja och vraka emellan det goda"

Visst är jag både välformulerad i mina tankar och filosofisk (-gör ravetecknet-)?

En filosofisk effektivist

Jag måste erkänna att en viss effektivitet har infunnit sig hos mig idag.

Då; Jag vandrade ner till biblioteket med Jeff Buckleys härliga stämma vinande i mina öron, lånade sex stycken böcker och styrde sedan stegen raskt hemåt.

Nu; Jag har hunnit läsa ut en utav de lånade böckerna. Endast fem böcker kvarstår, varav en har titeln "Filosofins tröst". Ja, min smarthet ska alltså hädanefter svepas in i smått filosofiska tankar. Äntligen kanske jag finner ett svar på den stora (om inte största) frågan; Vad är egentligen livet?

Jag är alltså den filosfiska effektivisten. Smaka på den du.

Måste. Läsa. Böcker.

Innan klockan 13.00 ska jag ha tagit mig ner till biblioteket, återstående tid; Två timmar och fyra minuter. Detta kan låta som en evighet för vissa, en mindre evighet för andra. Om man heter Jessica är detta ingen evighet alls.

Hur som helst så måste jag verkligen hinna ner dit. Mitt litteraturbehov är i dagsläget omättligt. Böcker är nästintill lika underbart som musik. Du vänder blad, suger in orden - lagrar dem i hjärnan. Ytterligare en chans att fly ifrån verkligheten.

En fin skit

Nu är det äntligen jullov - vilket känns väldigt skönt. Men med tanke på all skit som jag måste ta itu med när lovet är över, så kanske jag ska överväga att ta tillbaka dessa ord. Hur som helst så hoppas jag att allt skit som jag måste lösa slutligen kommer att bli till något bättre. En finare skit helt enkelt.

Jag blöder ihjäl

"Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
(Min dröm är din nu...)
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl"

Jag sitter och lyssnar på Kent samtidigt som jag lider. Lider för min självömkan, lider för att allt är som det är (=skit), lider för att bara lida.

Lid med mig, gott folk. För världen bjuder inte på någonting annat.

BB - bekräftelse och behärskning

Något som gör mig glad (eller ska man kalla det nöjd?) är när man får bekräftelse. Idag fick jag en riktigt fet jävla bekräftelse. Och det känns så skönt så att jag knappt kan tro att det är sant! Fast nu när jag väl har fått denna bekräftelse så får jag en jävla lust att skriva en massa hatiska ord om detta. Men jag behärskar mig, för det är jag bra på att göra.

Vad är detta om inte fett?

 



O2, titta - vi är en varsin level på Paxcon! Detta var bara ännu en bekräftelse på att vi är fetare än fetast. För det är vi verkligen.


Jag ska reklamera till ICA-Stig

Jag har nu intagit en väldigt näringsrik måltid - en djupfryst pizza ifrån Findus (eller heter det Felix?). Den smakade skitäckligt. Så jag varnar er allihopa; Gå inte ner till närmaste ICA för att inhandla en djupfryst pizza för det ytterst förmånliga priset utav 27.90 svenska kronor.

Jävla balle

Skolan suger fan balle (och en viss persons balle, haha). Jag förstår inte hur jag kunde hamna så totalt jävla fel. Malplacerad. Missplacerad. Missbildad? Inte fan vet jag.

Just nu sitter jag och lyssnar på Nick Drake i hopp om att sluta upp med min självömkan. Men det går inte, jag känner mig som en fluga vars kropp blivit mosad utav en Volvo 740:s vindrutetorkare. Snälla, torka upp mig någon! 

Personlig överlevnadshandbok

Jag önskar att jag kunde uttrycka min tacksamhet gentemot de artister som skapar verkligt bra musik. Musiken är nämligen min räddning, det där lilla extra som får mig att fortsätta vilja leva (på något konstigt vis). Det är otroligt hur en person har förmågan att fånga upp allt du någonsin känt/känner i en sång. Om så bara för ett litet tag försvinner rädslan som sakta äter upp dig inifrån, då orden formas som ett extra fluffigt sockervadd inuti ditt huvud. Man blir helt enkelt förstummad och tiden stannar till i några (underbara) sekunder. Sedan är du tillbaka igen.

Oj, detta blir nästan som en personlig överlevnadshandbok:

Överlevnadstips #1: Musik

Vår tids enda sanna glädje?



Jag är en utav de människor som finner uttrycket "skadeglädjen är den enda sanna glädjen" mycket sannhetsenligt. Därför ska ni, elaka som snälla, läsare få ta del av gårdagens missöde -  jag skulle nämligen bege  mig till solariumet för att bli snygg. Istället förvandlades jag till en kokt kräfta (där sjönk jag minst tio steg på snygghetsskalan...). Men inte ska jag misströsta, istället ska jag tacka för mina gedigna taliban-gener!  

Socker + paxcon = en fet befrielse

Idag har jag gett mig ledigt ifrån skolan. Det känns både befriande och riktigt, riktigt skönt. Så vad ska jag då sysselsätta mig med idag? Jo, jag hade tänkt att ge efter för mitt sockersug, glo på Våra Bästa År (ja, den där evighetsserien ni vet) samt spela nördiga flash-spel hela jävla dagen. Fett.

När jag ändå var inne på det här med befrielse; att lyssna på 'Something To Believe In' så att dina högtalare nästan spricker, är verkligen hur härligt som helst! Det får en liksom att glömma sina bekymmer för ett litet tag.

"Turn out the light
And what are you left with?
Open up my hands
And find out they're empty.
Press my face to the ground
I've gotta find a reason
Just scratching around
For something to believe in.
Something to believe in..."


Fucked up

"You are fucked up, fucked up
This is fucked up, fucked up"

Detta är så sant som Thom Yorkes underbara stämband ylar; Fucked up. Frustrationen som jag känner just nu finner inga gränser. Inga alls.

Orka måndagar, orka buffertdagar, orka någonting

Nu sitter jag här i skolan, på buffertdag - en dag som är till för att jobba ikapp med det man ligger efter i. Ni ser kanske själva ur denna dag kommer att se ut! Med tanke på att jag redan har hamnat här istället framför worddokumentet "Olika typer av dagstidningar"... 
 
I vilket fall som helst, så har jag typ tusen saker att göra. Alltså fett mycket saker. Men jag orkar verkligen inte! Och det är faktiskt sant, jag skulle kunna välja att skylla på min otroligt slöa personlighet. Men idag tänker jag skylla på min trötthet, jag höll faktiskt på att missa min hållplats eftersom jag satt och sov. Riktigt skönt också.

Delete, nu är det borta

Den här känslan som jag har
är inte min
Den blev kvar, är den din?
Den smakar som Du...

Något som jag avskyr är när man stöter på något som man helst inte vill bli påmind om. Man vill liksom radera ut det ur ens patetiska liv - ta ett jävla suddgummi och bara sudda. Sudda helt frenetiskt. Låtsas om som att det aldrig har inträffat. Jag känner att det är dags att göra det, ta ett suddgummi och radera vissa minnen.

Jag raderar det nu. Delete. Nu är det borta.

(ingenting har någonsin existerat)

Blåa länsbussar

Nu är det lördag. Och jag får hoppas på att detta blir en jävligt fet lördag! Men vad kan misslyckas när man ska ta länsbussen som avgår klockan 19.10 från Nora torg in till Pennybridge? Ehrm, förhoppningsvis ingenting!

Så en liten uppmaning till alla mina stalkers, fans och beundrare; Jag kommer alltså att befinna mig på en blå länsbuss klockan 19.10.

Yippie kay yay

Idag känner jag för att skriva ett riktigt jävla sarkastiskt inlägg innehållande pikar, riktade åt alla de människor och saker jag inte hyser alltför starka känslor för. Men orden infinner sig liksom inte.

Bortsett från detta är jag ledig idag. Ledig på en fredag = långhelg, yippie kay yay! Och vad ska jag då sysselsätta mig med? Eftersom jag vaknade upp med värsta hej-idag-kan-jag-erövra-hela-världen-känslan, så ska jag ha världens mest ytliga förmiddag. Sedan vet man aldrig vad som händer! Du har själv valmöjligheten att tolka det positivt eller negativt.

Jag är kär!

SISTAMINUTEN-PANIK! SISTAMINUTEN-PANIK! SISTAMINUTEN-PANIK!

För den som inte förstod detta kryptiska meddelande, så infinner sig  alltså sistaminuten-paniken hos mig just nu. Och vart kan jag då finna en gnutta stimulans? Jo, i Sveriges bästa tv-program (ta-dah!) Bonde söker fru.

p.s. jag har en hemlig crush på Fredrik. Schh! d.s.

Prt Scr

Idag har jag gjort en ny upptäckt! Nämligen hur man gör "print screen" , så nu har jag alltså inte bara den feteaste bloggen i stan' - utan jag är även fetast på att printscreena i stan. Och som om inte detta vore nog har jag även idag slagit en IT-elev på det simpla, men ack så roliga, spelet Copter. Fett O1!

Livsfrågor

Det här med att blogga, det här med fyndiga rubriker och det här med livet...

Måndagsterapi

Jag måste säga att en promenad med högst uppsatte alltid är lika uppskattat! Det är något som definitivt förgyller den annars så gråa vardagen. Lite sådär som en slags måndagsterapi inför den kommande veckan (vilket är väl behövt för att överhvudtaget kunna ta sig igenom denna!). O2, ty du haver allt en formidabel människa skall hava!

Det var allt för ikväll.


En halvhajp kväll kräver en halvhajp rubrik

Gårdagen. Man har alltid två alternativ på en lördagkväll - att ha det hajp eller att inte ha det hajp. Och vad blev resultatet utav min kväll? Det blev något slags mellanting, lite sådär halvhajp. Några närmare detaljer tänker jag inte gå in på!

En liten notis för den nyfikne: Xider x-mas smakar inte alls så gott som den ser ut att göra.

"...fet, fetare, fetast"

Detta är alltså mitt första, riktigt feta inlägg!

Jag sitter här och funderar över huruvida jag skall inleda denna blogg. Hej? Välkommen? Skit på dig? Ja, jag har absolut ingen aning om vilken fras som skulle nyttja sig bäst i detta sammanhang. Låt mig då säga så här (i brist på både ord och fantasi): Detta är den fetaste bloggen i stan. Slå dig ner på ditt feta arsle och njut av lite fet läsning. För detta kommer att bli riktigt fett!

RSS 2.0