Tänd eld på dina tankar

Det kommer alltid att vara någon. Det kommer aldrig att vara du. Jag behöver någon som inte smakar du. Jag behöver ingen som smakar någon. Jag behöver dig.

You turn every head, but you don't see me

Det här med att skärpa sig... Jag ska skärpa mig. Jag har skärpt mig. Så, då behöver jag inte säga något mer om det. Eller alltså, jag vet inte alls varför jag kände mig manad att skriva det. Eller nämna det, men ändå. Det sägs ju att allting har en mening!

Apropå något med mening, i helgen blir det antagligen en sjujävla suparfest. Fett värt. Jag vill halsa vin direkt ur flaskan, kedjeröka och grogga på avslagen cola. Sen så vill jag jättejättegärna vakna upp dagen efter med en massa ångest!

Apropå en till sak, jag tror att jag börjar utveckla någon slags kärlek till Alvedon forte. "Forte och jag, vi är goda vänner..." Dem är så söta när dem ligger där, inpaketerade i plasten och silverfoliet. Naw.

Cigarettdilemma

Idag känner jag mig jätteduktig. Jag sitter i skolan - påklädd, sminkad och motiverad! Jag fick nyss tillbaka en uppgift som jag lämnade in för cirka tre veckor sedan, betyget blev jag överdrivet nöjd med - MVG.

Det kunde i alla fall ha varit så. Fast jag sitter dock i skolan påklädd och sminkad. Fast äckligt omotiverad, röksugen och påprackad med IG-varningar. Det är precis såhär det ska vara, jag älskar mitt liv!

Dagens dilemma är huruvida jag ska köpa Corner, Camel eller Marlboro. Jag kan ju inte bestämma mig, för i helvete. Det får nog bli blåa Corner ändå, dem är ju ändå billigast. Jag kanske till och med kan unna mig två stycken paket. Ja, det ska jag.


heido x.


Ett livstecken

Jag är inte död! Jag lever!

Dock har jag inte nördat vid datan på ett tag, bara för att fatbursgatan 10 är bäst. Längtar alldeles för mycket tills jag och cc kirrar eget place, alltså. Då är det fest varje helg, hela dan varje dag' - KentLoverxxx får mer än gärna komma då! Vi kan lyssna på slackerbitch tillsammans. Sen så får man faktiskt röka under fläkten, fast det får man ju nu med. Marlboro lights är bäst!

Baby, did you forget to take your meds?

slackerbitch, faghag, whore
looks real cute, her lips are sore
slackerbitch, faghag, whore
dripping sex from every pore
slackerbitch, faghag, whore
looks real cute, her lips are sore
slackerbitch, faghag, whore
such a motherfucking bore

Det är inte mycket som händer i mitt liv just nu. Förutom att jag är jävligt arg hela tiden. En konstant agression över allting.

En mer påtaglig ilska är;
Det är vardag, då ska man helst inte dricka alkohol.
Mina cigg är snart slut, jag har inga pengar.
Jag är bara 16 jävla år, jag vill vara minst 18.

Vi vet att du vet att jag vet

Ojdå, jag har visst en blogg. Det hade jag visst glömt bort. Jag är visst lite glömsk av mig. Idag är det visst fredag. Jag tycker visst om fredagar. Jag lyssnar visst på världens, typ, finaste låt för tillfället. Jag har visst en systemkamera som jag aldrig fotar med. Jag gillar visst inte mig själv. Jag är visst missnöjd med allting. Jag älskar visst Cecilia och Hanna.

heido.

Fucking bajz

Jag har ont i haaaaalsen. Inte ens mina Marlboro Lights lindrar smärtan som typ är värre än... värst. Förresten så är cybervärlden ganska uttråkande och komplicerad. Fast det är ju i och för sig den riktiga världen också. Ta bara denna morgon som ett exempel, jag åkte för en gångs skull iväg till skolan. Men när jag väl kom dit var det ingen där! Tack för att jag fick ta del utav informationen; Vi börjar klockan 13.00 idag, samling vid Gustavsvik.

Fuck this fucking shit. Fuck you. Fuck me. Fuck you all.

fuck
fuck
fuck

Svenska folket, jag överlevde

Svenska folket, jag överlevde

Medlidande

Igår föll jag rakt ner i marken, rejält. Och mitt framför elvan var det också... Nu är jag inlindad i smärtans töcken, typ grad tio eller något. Gud vad det är synd om mig! Det ÄR faktiskt synd om mig. Tyck synd om mig.

Under dessa omständigheter kanske inte mästerbloggaren (JAG, JAG, JAG) kan uppdatera er om sina senaste bravader. Istället kan ni ju läsa BlondinBella, eller något annat som är lika underhållande!

Jag är

Jag är pank. Jag behöver pengar. Jag vill ha pengar.

Jag borde skaffa ett extrajobb. Jag vill inte jobba. Jag är för slö.
 
Jag är trött. Jag vill sova. Jag får inte sova.

Jag är sugen på mat. Jag åt nyss. Jag kan inte äta.

Jag vill titta på film. Jag har ingen film att se. Jag är uttråkad.

Jag lyssnar på musik. Jag lyssnar på Coldplay. Jag grattar Chris Martin på födelsedagen idag.

RSS 2.0