Hehöhä

Hej Septum! Kul att du passar så jävla bra i min näsa.

Så det kan vara

Sitter och lyssnar på Muse. Dricker lite cola. Funderar.

Look to the stars
Let hope burn in your eyes
And we'll love and we'll hate and we'll die
All to no avail, all to no avail

Ledsen_tjej_91

Jävla hår, kan det växa någon gång? VÄX FÖRIHELVETE. Så jag kan sätta i en hårförlägning, vilket jag sa att jag aldrig skulle göra förut. Men är man dum så är man. Hur fan kunde jag kapa av mitt hår? Seriöst, minst 30 centimeter.

Åhhhhhhhhhhh. Jag har världens hår-ångest idag, det går inte ens att skriva så någon förstår. Åhhhhhhhhhhh. Mitt hår. BUUUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH. BUUUUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH. BUUUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH.


Gz till mig

Okej, nu är jag officiellt vuxen. Jag är 18 jävla år. Det känns... precis som när jag var 17 år, haha. Förutom att jag för första gången har köpt cigg lagligt. Heja heja!

Och på lördag ska jag till Rockbaren med massa härliga människor. Yay.

Nähä, jaha. Nu orkar jag inte skriva mer eftersom jag nästan alltid bara skrive en (oftast totalt meningslös) mening. Simma lugnt människor!

Uhh umm watcha say

På torsdag blir jag vuxen. Fan vad coolt.

Annars då? Jorå, det är bara bra. Jag är så jävla glad över att jag har min Janjo tha Banjo med världens sötaste morotsben. Utan dig, ja då vettfan vart jag skulle vara idag.

Prutten, skrutten, snutten



Eller bara Leopold.

... Som visade sig vara en tjej och heter därför Leyah istället. Crazy.

Så liten. Så oskyldig.


Buhubuhu

Fan vad jobbigt det är att må illa, speciellt eftersom jag har gjort det sedan i onsdags. Då jag, för den som är intresserad, spydde världens monsterspya. Så man vågar ju inte direkt dra iväg någonstans om olyckan nu skulle vara framme, så att säga. Jag och Tessa som skulle till gymmet idag och biffa till oss lite. Imorgon mina vänner, imorgon...

Häpp. Nu ska jag kurera mig lite. Hade!

Typ

Hoho.

DIG UP HER BONES

Jag bara undrar (och jag undrar väldigt mycket)

Hur kan folk vara så äckligt, jävla nöjda med livet?

Åt helvete med allt.

Whoaa



RSS 2.0