Naturellt

Det är skönt att kunna känna glädje stundtals, även fast det kanske bara är en liten gnutta glädje. Man känner, man lever, man andas. Men sedan har vi den resterande tiden då man inte känner någonting alls, utan man är bara helt likgiltig gentemot allting. Jag önskar att dem där 99 % utav likgiltighet kunde bytas ut mot den 1 % glädje jag faktiskt har.

Jag vill.
Jag ska.

Och idag känner jag mig faktiskt lite glad. Det kan vara för att jag har världens bästa pojkvän, börjat få struktur på min vardag och ska käka pizza om typ tjugo minuter. Men ändå faller man alltid ner i det lilla svarta hålet, om så bara för en minut.

Jag vill inte falla ner.
Jag vill ta mig uppåt.

Kom kampsång



















Egobilden är förresten tagen med min nya mobil, Samsung U900. Det innebär även att jag har ett nytt nummer.


För jag kommer att ta studenten (om 3 jävla år)

Jaha, då var man där igen. Där igen som i att allt skit innebär ny klass, ny skola och ny utbildning. Jag kommer alltså att ha gått fyra jävliga år på gymnasiet. Men den här gången ska jag verkligen anstränga mig, göra något bra utav den chansen jag faktiskt har fått. Jag kommer ju fan att vara en utbildad frisör när jag står där i studentmössan. Och nu när jag tänker efter riktigt ordentligt så kommer man nog att uppskatta dem där gymnasieåren riktigt, riktigt mycket när man sedan ska ut i arbetslivet.

Ja, denna moralkaka var (och är) helt gratis.

Flicka möter pojke, pojke möter flicka

du är inristad i min själ
fastklistrad med superlim till mitt hjärta
ständigt där med alla söta ord viskandes i mitt öra
och dina händer över hela min kropp

Jag är helt enkelt sjukt, jävla kär.

Jag vill vara som du


I AM THE SEA

Det regnar ute. Och jag känner mig också jävligt ute, precis som regnet.

Yellow

Åh, igår så tog jag med världens sötaste hund ut på en långpromenad i regnet. Det var så mysigt, så mysigt att jag nu sitter och längtar efter att ha en alldeles egen hund. Men idag ska jag ta ut mig själv på långpromenad istället. Eller ja, jag ska faktiskt springa. Och jag tror att jag har saknat det lite. Man får någon slags känsla utav frihet när man känner vinden i ryggen och bara springer ifrån den.


Radergummi

ärrvävnad på en livlös klump som försöker att slå långt in där någonstans men där gömmer sig bara så jävla mycket smärta det vill inte slå ett två tre det vill inte mer och det sägs att allt har ett slut och det här vill ha ett slut och jag vill ha ett slut men det finns inget slut

i ren desperation tänder jag en cigarett och jag är ett steg längre mot cancer ett steg längre mot döden en cancerkropp växer den får liv det finns alltså något slags liv i den livlösa kroppen det blivande liv som nu är påväg att ta slut på det egentliga livet

för att mot natten blir allting lika mörkt som de svarta ögonen mörkret faller runtomkring och överallt det omfamnar dig som en krokig mans rygg hårt och knotigt och obehagligt vart ska jag ta vägen jag har ingenstans att komma hem till det är något som håller kvar mig och jag vågar inte släppa taget om det


Duality

Ursäkta, men tillåt mig att skratta. Återigen har jag fått två kommentarer om att "ha en trevlig lördag" och "kika gärna in på min blogg, jag har roliga klipp och bilder". Jag vill inte se era jävla bloggar innehållandes ren skit. Ni kan ta er skit och stoppa tillbaka det upp i röven.

F.U.

You're going down, bitch.

Hjärtat mitt

Det kliar i mina ögon och tårarna vill egentligen forsa nedför min kind. Men nej, man ska visa sig stark. Stark för alla, stark för världen. Då kan man inte vara liten och klen och krypa upp i någons famn för att gråta. Istället får man gråta tysta tårar, tårar som inte blir blöta och är osynliga för omvärlden. De tårar som gör mest ont, nästan så att det bränner ett litet hål i hjärtat mitt. I hjärtats mitt.

RSS 2.0